top of page

Paula Beekhuizen

Paula Beekhuizen

Wie ben ik

Mijn naam is Paula Beekhuizen, geboren in 1961 en getogen in Den Haag. Sinds enkele jaren ben ik woonachtig in Stompwijk, een klein dorp gelegen in het entreegebied van het mooie Groene Hart.

Tot op de dag van vandaag ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam en de interactie tussen ziekte en gezondheid, maar ook door onze menselijke geest en gedrag. Steeds ga ik op zoek naar manieren voor meer begrip van deze complexe aspecten van het bestaan.

In diverse regionale ziekenhuizen heb ik in het verleden kennis en ervaring opgedaan en daarnaast een aantal jaren een massagepraktijk in de amateursport gevoerd. Vanuit mijn vak als maatschappelijk werker/trainer heb ik mij in het sociale domein verdiept in de herstelkracht van de mens en mij daarop ingezet. Op elk moment in ons leven zijn we namelijk betekenisvol voor onszelf en voor anderen.

Wat voor mij voorop staat in een massage is het creëren van een fijne omgeving, waarin de client zich lichamelijk en geestelijk op een prettige wijze kan ontspannen, maar ook zijn of haar eigen kracht kan aanwenden. Massage kan helpen bij het creëren van een positief gevoel van steun en comfort in een lastige tijd.

Missie & Visie

Het is mijn missie om de levenskwaliteit van mensen die getroffen zijn door een vorm van kanker te verbeteren en daarbij ook de direct betrokkenen te ondersteunen.

‘Ik geloof in de kracht van aanraking en ben ervan overtuigd dat massage bij kanker kan helpen bij het creëren van een positief gevoel van steun en comfort in een lastige tijd.’

bottom of page